Grimm's

Grimms leverer helt igennem fantastisk trælegetøj, der bare dufter af skov og natur. Alle deres produkter er nemlig fremstillet udelukkende af bæredygtige naturmaterialer, og der er således ikke anvendt nogen former for skadelig kemi.

Træsorterne, som Grimms legetøj er lavet af, er utrolig robuste. Derfor kan det holde i rigtig mange år og således gå i arv til familiens nye medlemmer. Så ønsker du både noget naturligt, langtidsholdbart og æstetisk flot legetøj til dit barn, så er Grimms trælegetøj et fremragende valg, som du med garanti ikke vil fortryde! Gå derfor på opdagelse i Grimms eventyrlige univers og lad dig inspirere til en sjovere hverdag, der er helt fri for plastik og skadelig kemi.

1-48 of 73
Grimms tower drops 3 dele-20
119,95 kr
Grimms tower leafs 3 dele-20
119,95 kr
Grimms bakery 3 dele-20
119,95 kr
Grimms tower roses 4 dele-20
119,95 kr
Grimms casa coral 4 dele-20
129,95 kr
Grimms casa sole 3 dele-20
129,95 kr
Grimms casa aqua 4 dele-20
129,95 kr
Grimms rangle med klokke-20
139,95 kr
Grimms rangle med fisk-20
139,95 kr
Grimms vand 6 blå bølger-20
239,95 kr
Grimms ild 5 smukke dele-20
239,95 kr
Grimms jord 5 smukke dele-20
239,95 kr
1-48 of 73

Grimms legetøj er både bæredygtigt og stimulerende 

Grimms er et tysk firma, der producerer kvalitetslegetøj i naturlige træmaterialer. Alt det anvendte træ stammer fra FSC-certificeret skovdrift i Europa, og det er behandlet udelukkende med naturlige plantefarver og -olier. Dermed får du altså legetøj, der er helt igennem giftfrit og 100% bæredygtigt.

Legetøjets enkle former og farverige udtryk appellerer til børnenes fantasi. Desuden har det meste af Grimms legetøj mange forskellige lege-muligheder i sig, og derfor kan det også stadig bruges, selvom dit barn bliver ældre. Grimms Regnbue kan f.eks. både stables, bruges som broer til træbilerne og stilles op som en bane. Mulighederne er mange, når børnene først går i gang med at bruge deres fantasi.

Grimms rangler og trælegetøj er et hit blandt forældre 

Grimms rangler, som fås i en række forskellige designs, er utrolig populære iblandt nybagte forældre, da de stimulerer både syns- og følesansen i barnets første tid. Ranglerne kan bruges fra barnet er et par måneder gammelt og da de er naturligt fremstillet, kan dit barn trygt komme dem i munden. En Grimms rangle er desuden en oplagt barselgave!

Foruden Grimms trælegetøj, har vi også en masse andet legetøj uden skadelig kemi. Her kan du blandt andet finde diverse legemad i træ fra PlanToys samt tuscher, modellervoks og farveblyanter til kreativ leg fra ÖkoNORM.

Babynature.dk - Certificerede økologiske legetøjsprodukter 

Har du spørgsmål til nogle af vores certificerede økologiske legetøjsprodukter, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Dette gøres på vores kontakt-side, hvor du kan sende en besked med din forespørgsel. Du kan også ringe til os direkte på telefon +45 28 70 90 01 eller sende en mail på info@babynature.dk