Økologisk uldtøj - lad os aflive myterne

Der er mange myter omkring brugen af uldtøj til børn, ganske givet afledt af, da vi selv var børn og blev tvunget i en meget kradsende islænder!

Jeg hører stadig udtalelser såsom:
uld kradser
uld er besværligt at vedligeholde
uld ser kedeligt ud

Jeg vil meget gerne stå forrest i køen og aflive alle disse myter – uld kradser ikke mere, uld er ikke besværligt at vedligeholde og NEJ uld er ikke kedeligt! 

Går aldrig af mode og er nemt at vedligeholde

Uldtøj fra min tyske leverandør DISANA er absolut den førende indenfor økologisk uldtøj til baby og børn. De formår at producere lækkert og tidløst (ikke kedeligt) uldtøj, i en meget høj kvalitet.

Deres farver og styles er klassiske og går ALDRIG af mode. De kan gå i arv fra barn til barn. DISANA bruger økologisk ubehandlet merinould som er noget af det blødeste uld du kan få. 

Uldtøj er ikke forbeholdt de måneder med ’R’ - uldtøj kan bruges hele året rundt. Uld har den geniale egenskab, at det regulerer kroppens temperatur, så den aldrig bliver for varm eller fugtig. Når temperaturen svinger, hvilket den ofte gør i Danmark, kan det være svært at holde en konstant temperatur – det hjælper ulden med til. Du undgår mange ’snotnæser’ ved at bruge uld til dit barn (og resten af familien)

Uld kan vaskes i maskinen og hvis der ikke er pletter har dit uldtøj allerbedst af en tur på tørresnoren udenfor på en blæsevejrsdag. 

 

Se alle mine produkter i økologisk uld her >>