Rene uldbodyer, uldbukser og uldtrøjer

Her på siden finder du produkter i 100% rent økologisk uld fra Engel, hvor vi har et stort udvalg af skønne uldbodyer til babyer samt uldtrøjer og -bukser til både børn og babyer. Engel er et af de førende firmaer, når det kommer til økologisk børne- og babytøj. Desuden er alle Engels produkter IVN og GOTS certificeret. 

Ønsker du det bedste for dit barn? Så anbefaler vi økologisk uldtøj, og så foreslår vi, at du ser nærmere på vores udvalg her på siden. I økologisk uld får du både nogle temperaturregulerende og svedabsorberende egenskaber samtidig med, at økologisk uld har selvrensende evner, hvilket betyder færre vaske og mindre slidtage. Du får således et skønt naturprodukt, som ikke kun giver høj komfort, men som også holder sig pænt i længere tid.

7 vare(r)
Engel langærmet body uld rød/natur-20
Pris fra:
189,95 kr
Engel leggings uld blå melange-20
Pris fra:
199,00 kr
Engel langærmet bluse uld marine/natur-20
Pris fra:
199,95 kr
Engel langærmet bluse uld rød/natur-20
Pris fra:
199,95 kr
Engel leggings uld rød melange-20
Pris fra:
199,95 kr
Engel langærmet body uld blå/natur-20
Pris fra:
199,95 kr
7 vare(r)

Vælg mellem rene uldbodyer eller bodyer i både silke og uld

Foruden vores 100% rene uldbodyer her på siden, kan du også finde et øvrigt udvalg af bodyer i både uld og silke. Her gør silken således, at ulden virker blødere, og at den føles en smule tyndere end en helt ren uldbody. Derfor kan du med fordel vælge en body i silke/uld-blandingen til de varmere årstider. Dog skal du huske på, at økologisk uld er temperaturregulerende, og derfor vil du, selvom rene uldbodyer er lidt tykkere, også sagtens kunne bruge disse under de varmere temperaturer. Ofte afhænger valget mellem en 100% ren uldbody og en body i silke/uld-blanding af dine præferencer og det som, du synes, fungerer bedst for dit barn. 


Øvrigt økologisk uldtøj hos Babynature.dk

Foruden tøjet her på siden, kan du hos os også få en masse øvrigt økologisk uldtøj, hvor du kan finde alt fra nederdele til jakker og heldragter m.m. Med vores store udvalg giver vi dig således mulighed for at købe alt uldtøjet til dit barn ét samlet sted.

Har du spørgsmål til nogle af vores mange forskellige produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kontakt-side, på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@babynature.dk. Her står vi altid til rådighed med professionel vejledning.