Strømpebukser & Strømper i uld til baby og barn

Hold de små baby- og børnefusser varme med lækre strømpebukser, knæstrømper og strømper fra Hirsch og Grödo. I økologisk uld og bomuld naturligvis. Økologiske strømpebukser og strømper er et naturligt valg, der skaber rammer for sundhed, ro og balance. Dit barn vil ikke blive belastet af skadelig kemi, og du støtter samtidig op om miljøet og en bæredygtig produktion.

Hirsch Natur har eksisteret siden 1928, og er blandt verdens bedste i produktionen af uldsokker og strømpebukser i økologisk uld og økologisk bomuld. Al produktion foregår i Tyskland, og materialerne er nøje udvalgt, så kvalitet og bæredygtighed går op i en højere enhed.

Grödo er ligeledes et tysk mærke, der har specialiseret sig i strømper, sokker og strømpebukser til baby, børn og voksne. Alle varer her er også i bedste økologiske kvalitet. Grödo benytter bl.a. demeteruld fra biodynamiske gårde.

44 vare(r)
Tilbud
Hirsch tynde strømper uld and bomuld natur-20
Specialpris 40,00 kr
Pris: 79,00 kr
Hirsch økologiske uldstrømper grå-20
Pris fra:
69,95 kr
Hirsch tynde uldstrømper natur-20
Pris fra:
69,95 kr
Hirsch tynde uldstrømper marine-20
Pris fra:
69,95 kr
Grödo|strømper|ren uld|marine-20
Pris fra:
79,95 kr
Grödo|strømper|ren uld|rosa-20
Pris fra:
79,95 kr
Grödo|strømper|ren uld|lys blå-20
Pris fra:
79,95 kr
Grödo|strømper|ren uld|natur-20
Pris fra:
79,95 kr
Tilbud
Hirsch strømpebukser 100% økologisk uld natur-20
Specialpris 80,00 kr
Pris: 159,00 kr
Tilbud
Hirsch strømpebukser 100% økologisk uld marine-20
Specialpris 80,00 kr
Pris: 159,00 kr
Hirsch sokker kameluld-20
89,95 kr
Nyhed
Hirsch uldsokker orange-stribet-20
Pris fra:
89,95 kr
Nyhed
Hirsch uldsokker blå-stribet-20
Pris fra:
89,95 kr
Grödo strømpebukser uld and bomuld rosa-20
Pris fra:
159,95 kr
44 vare(r)

Uldstrømper til baby og barn fra Hirsch og Grödo

Hos Babynature finder du et større udvalg af uldstrømper i baby og børnestørrelser fra Hirsch og Grödo. Strømperne er naturligvis i økologisk uld eller demeteruld. Økologisk uld og demeteruld er ren ubehandlet uld fra økologiske eller biodynamiske landbrug. Ren uld betyder, at de ikke er mikset med andre fibre.

Strømperne fås i forskellige tykkelser og nogle er ren økologisk uld eller ren økologisk KbA certificeret bomuld, mens andre er blandinger. Vi har også uldsokker med PVC-fri dupper, der kan bruges over almindelige strømper eller i stedet for hjemmesko. Babystrømperne har en speciel form, hvor de sidder til ved anklen, så de ikke falder ned, derefter bliver lidt bredere foroven.

Økologiske strømpebukser i uld og bomuld

Vi har også økologiske strømpebukser i uld og bomuld i mange fine farver og mønstre. Med disse kan babyen eller barnet holde varmen i naturligt og åndbart materiale hele året. De økologiske strømpebukser fra Hirsch og Grödo er også gode under bukser eller leggings. Især til de små ballademagere, der ustandseligt hiver deres strømper af.

Uld har mange fordele. Det er åndbart, holder på varmen, optager fugt og er langt hen ad vejen selvrensende. Vælg økologisk uld i en god kvalitet, og du vil hurtigt finde ud af, at det er guld værd for din baby eller dit barn. Udover at uldstrømper er perfekte til at varme de små fusser, er uld også fantastisk i heldragter, hvor ulden vil holde barnets krop tempereret, og huden altid vil føles lun og tør.