PlanToys

PlanToys legetøj er unikt trælegetøj, som indbyder til leg og læring på en sund måde. PlanToys er nemlig et helt igennem øko-venligt og bæredygtigt legetøjsbrand: 

(1) Træet er bæredygtigt og lavet af kontrolleret gummitræ. (2) Legetøjet er samlet ved hjælp af en certificeret E-Zero, formaldehyd-fri lim i stedet for den traditionelle giftige trælim. (3) Farverne er organiske og har ingen skadelig kemi tilsat. (4) Indpakning er lavet af genbrugspapir, og der er anvendt soya-blæk på alle printede materialer. Soya-blæk er mere let-biologisk nedbrydeligt, og det kan anvendes mere effektivt end standard, kemisk blæk.

Ønsker du noget lækkert og bæredygtigt legetøj til dit barn? Så anbefaler vi dig at se nærmere på vores udvalg af PlanToys legemad, vandlegetøj, puttekasser m.v.

1 vare(r)
Tilbud
Plan Toys Pirat båd-20
Specialpris 190,00 kr
Pris: 299,95 kr
1 vare(r)

SJOV OG LEG MED PLANTOYS LEGEMAD

Børn i den tidlige alder kopierer deres forældre og andre, der er ældre end dem selv. Derfor er det naturligt at vælge noget legetøj, som er med til at forstærke denne leg. Med PlanToys legemad får du muligheden for dette. Her finder du alt, hvad dit barn skal bruge, når der skal handles ind, leges købmand og laves mad til familien. Du kan med fordel stille et legekøkken op i køkkenet, så dit barn kan lave mad, imens du tilbereder aftensmaden.

Ligesom alle andre legetøjsprodukter fra PlanToys, så er legemaden naturligvis også lavet i træ. Træ er et mere bæredygtigt materiale end plastik, og det er derfor meget bedre for dit barn, samtidig med at det også holder i længere tid. Med legemad i træ kan du således også beholde legetøjet til de næste børn. 

ØVRIGT ØKOLOGISK LEGETØJ FRA BABYNATURE.DK

Fandt du ikke det legetøj, du søgte her på siden? Så anbefaler vi dig at se nærmere på vores øvrige økologiske legetøj, der ligeledes er uden skadelig kemi. Her har vi et stort udvalg af forskelligt legetøj, hvor du kan finde alt fra neglelak og legetøjs make-up til bade- og sandlegetøj. Sortimentet er bredt, og derfor skal du blot dykke ned i det her, så du kan finde de perfekte produkter til dit barn.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kontaktformular, på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@babynature.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!