LunchBots

Leder du efter den helt perfekte madkasse til dit barn – eller måske dig selv? Så har vi hos Babynature.dk helt sikkert noget til dig. Vi har et stort udvalg af madkasser fra LunchBots i forskellige størrelser og former til hele familien, som ovenikøbet er i letvægts rustfrit stål, uden skadelig kemi og med BPA-frie låg.

LunchBots er et amerikansk familieejet firma, som blev grundlagt i 2008 af Jacqeline Linder. Hun er mor og var træt af, at der ikke fandtes et alternativ til plastikmadkasser og søgte efter madkasser i rustfrit stål uden held. Jacqeline startede firmaet op i garagen i sit hjem og havde det mål, at hun udelukkende ville producere madkasser, service og bestik i højeste 18/8 letvægts rustfrit stål. Tag et kig i vores fine udvalg af madkasser fra LunchBots og vælg den madkasse, der taler mest til dig.

6 vare(r)
Tilbud
LunchBots large låg pink-20
Specialpris 19,00 kr
Pris: 39,00 kr
Tilbud
LunchBots Pico Uno snack kasse-20
Specialpris 132,00 kr
Pris: 189,00 kr
Tilbud
LunchBots UNO ét stor rum-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 199,00 kr
Tilbud
LunchBots Pico Duo snack kasse-20
Specialpris 139,00 kr
Pris: 199,00 kr
Tilbud
LunchBots UNO ét stor rum blåt låg-20
Specialpris 159,00 kr
Pris: 229,00 kr
Tilbud
LunchBots UNO ét stor rum lilla låg-20
Specialpris 159,00 kr
Pris: 229,00 kr
6 vare(r)

Find bl.a. LunchBots Uno, Duo og Trio her 

Uanset hvilken slags mad, du foretrækker at tage med på jobbet, eller dit barn foretrækker i institutionen, har vi hos Babynature.dk en madkasse fra LunchBots, der vil passe til din foretrukne frokost. Du kan ganske enkelt vælge din madkasse efter, hvor mange rum du ønsker at inddele din mad i.

Du kan både få madkasser med et stort rum, to rum, tre rum og sågar hele fem rum. Hvis du f.eks. medbringer en salat eller rester fra gårsdagens aftensmad, vil en madkasse med ét stort rum være fordelagtig. Hvis du derimod ønsker at skille f.eks. rugbrød og grønt fra hinanden, vil LunchBots madkasser med flere rum være gode.

Se også vores madbokse og snackkasser fra LunchBots, som er uundværlige til hhv. frugt og nødder samt gnavegrønt. Vi forhandler naturligvis også separate medium låg til LunchBots madkasser her på siden i flere forskellige farver, så du kan skifte mellem de flotte farver hver dag. Husk at vores madkasser og låg tåler opvaskemaskine, men hvis du vil være sikker på at undgå flyverust, så vask madkasserne op i hånden. Flyverust er små jernpartikler, som transporteres rundt i opvaskemaskinen, når den vasker op.

Babynature.dk har service til hele familien

Mangler du andet service til køkkenet end madkasser, kan vi hos Babynature.dk naturligvis også hjælpe dig med det. Du kan finde service fra vores andre mærker som Pulito, Klean Kanteen og Bo Weevil, som du og dit barn uden tvivl vil blive glad for. Gå ikke på kompromis med din service – den skal trods alt indeholde din mad, og det er derfor uhyre vigtigt at vælge nogle gode produkter uden hormonforstyrrende stoffer. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan finde lige det produkt, du har behov for. Du kan kontakte os på tlf. +45 28 70 90 01 eller via vores mail info@babynature.dk. Du har også mulighed for at skrive til vores kontaktformular. Husk også at du kan få fri fragt hos os ved ordrer over 499 kr. samt dag-til-dag-levering.