Algan - Kavun gæstehåndklæde - 45x90 cm. - sort

På lager

Smukt og enkelt krydsvævet gæstehåndklæde eller viskestykke. Måler 45x90 cm. . Serien 'Kavun', er enkle tekstiler med brede striber i en meget lækker kvalitet.

Håndklæderne har snoede frynser i enderne og er vævet med en naturhvid grundtråd.

Alle produkter fra Algan er produceret bæredygtigt og med omtanke for miljøet, testet for skadelig kemi og farvet med GOTS-certificerede farver.


Håndklædet tåler vask ved 60 grader - men vask hellere ved lave temperaturer


Algan er et dansk firma, stiftet i 2013 og har til huse i Odense.
Algan designer og producerer de lækreste håndklæder, badelagner, viskestykker og plaider;
Alle tekstiler er bæredygtige og Algan er grundlagt ud fra et fairtrade samarbejde, hvor al bomuld brugt i produktionen, kommer fra lokale marker, høstes, klargøres og efterfølgende væves af lokale vævere.
Her er altså ikke tale om importeret bomuld fra Egypten, Indien eller lignende.

Bomuldstråden er indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Denne metode muliggør vask og tørring ved høje temperaturer uden farveafsmitning på den lyse grundtråd.
Udvalgte kollektioner er produceret udelukkende af resttråd fra større produktioner i lokalområdet og forvandler derved et restprodukt til nye smukke tekstiler.Algan har bevidst reduceret emballage til et absolut minimum og samarbejder med et fragtfirma med en overordnet målsætning om aktivt at medvirke til at reducere den negative miljøpåvirkning i forbindelse med transport.
Håndklæderne bliver brugt til alt fra badehåndklæder, til plaider, tæpper, viskestykker halstørklæder mm.

Ét produkt med en lang række funktioner.